Kerst

Heb je geen idee hoe jij je kindje dit jaar moet aankleden voor het kerstdiner op school of heb je wel een idee, maar wil je net even wat anders dan wat ze bij de welbekende grote winkelketens verkopen? Of je nu op zoek bent naar een kerst haarspeldjes, een rudolph diadeem. Wij hebben ze hier voor jou op een rijtje gezet.

 

 Glitters

 

Te veel glitters, dat bestaat niet, als je het mij vraagt in iedergeval. De feestdagen zijn het moment bij uitstek om je eens lekker te laten gaan met al die glitters en een overkill aan goud en zilver.

Strikjes

 

Ook wat betreft strikjes kun je helemaal los gaan in de decembermaand.  we hebben ze in verschillende kleuren, maten en soorten.  klantenservice

nieuwsbrief


Subscribe to our mailing list

* indicates required
Commentaren: 6
 • #6

  Zainab (donderdag, 24 september 2020 12:05)

  Geen

 • #5

  versluis (woensdag, 08 april 2020 23:21)

  graag de nieuwsbrief

 • #4

  Anne verduijn (donderdag, 13 februari 2020 08:55)

  Ik heb vorige week vrijdag een bestelling gedaan en nog niks ontvangen.. hoelang gaat dit ongeveer duren?

 • #3

  Chayenne Mulder (woensdag, 10 januari 2018 10:04)

  vlak voor de kerst heb ik haarspeldjes besteld voor mijn dochtertje. en had ze nog voor de kerst in huis. Ze blijven heel goed zitten in haar mini haartjes, in 1 woord Super! Er zullen zeker nog meer bestellingen volgen

 • #2

  cindy (woensdag, 03 januari 2018 12:33)

  leuke website, snel in huis en niet te duur.

 • #1

  José (donderdag, 21 december 2017 14:46)

  afgelopen week een mooi sieraden setje gekocht voor mijn dochter. Bedankt voor de snelle levering en de hulp via de mail was ook super! ik zal snel nog eens bestellen.


Betaalmogelijkheden: